Next Ja Next Level yritysvierailu ja pikkujoulut

Next Ja Next Level yritysvierailu ja pikkujoulut

Perheyritysten liitto järjestää yritysvierailun ja pikkujoulut Nexteille ja Next Levelille Turussa perjantaina 1.12.2017.

Meidät on kutsuttu yritysvierailulle Salosten perheyritykseen Leipomo Salonen Oy, jonka jälkeen jatkamme Turun kellariravintolaan illalliselle. Järjestämme yhteiskuljetukseen Turun rautatieasemalta Leipomo Saloselle ja sieltä Kellariravintolaan.

16.45 Yhteiskuljetus Turun Rautatieasemalta (Ratapihankatu 42)
17.00 Yritysvierailu alkaa Leipomo Salosella (Vähäheikkiläntie 59, Turku)
18.45 Yhteiskuljetus Turun Kellariravintolaan
19.00 Illallinen Turun Kellariravintola (Linnankatu 16)

Illallisen hinta on 60€ (+ ALV). Ilmoittaudu mukaan 24.11.2017 mennessä. Tervetuloa!

”Leipomo Salonen Oy on vuonna 1905 perustettu perheyritys, jonka ydinosaamista on maistuvan ruokaleivän valmistus. Pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla leivomme sekä perinteiset varsinaissuomalaiset tuotteet, että nykypäivän suomalaiseen ruokapöytään kuuluvat sämpylät ja palaleivät. Tuotevalikoimamme kattaa myös pitkot, wienerit, munkit ja suolaiset leivonnaiset. Laadukkaat tuotteet valmistamme noin 120 leipomoalan ammattilaisen voimin leipomossamme Vähäheikkilässä sekä kahdessa myymäläleipomossamme: Citymarket Kupittaalla Turussa sekä Citymarket Jumbossa Vantaalla.”

SOKOS Hotelli Hamburger Börs on lähellä ravintolaa ja keskustassa.

Lisätietoja antaa Mikaela Wikström / 050 525 8907

Toiminnot

Ilmoittaudu tapahtumaan ›

Lisää kalenteriisi

UKK – Tapahtumat ja valmennukset

Kysymys #1

Kuinka voin perua ilmoittautumiseni?

Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta 10 vuorokautta ennen tilaisuutta. Peruutus tapahtuu ilmoittautumisen vahvistusviestistä (sähköpostiviesti) linkillä tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen jasenpalvelu@perheyritys.fi

Kysymys #2

Kuinka ilmoittaudun tilaisuuksiin?

Tapahtumiin ja valmennuksiin ilmoittautuminen tapahtuu aina kyseisen tilaisuuden sivulta, tulevat tilaisuudet on listattu tapahtumakalenteriimme.

Halutessasi voit olla myös yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen jasenpalvelu@perheyritys.fi.

Kysymys #3

Laskutus

Tilaisuudet laskutetaan jälkikäteen jäsenyritykseltä, mikäli muita laskutustietoja ei ole annettu. Ensisijaisesti laskutamme verkkolaskuna.

Tilaisuudet, joissa on alennettu osallistumismaksu, mikäli samasta yrityksestä osallistuu useampia henkilöitä, laskutetaan samalla laskulla.

strat-kump
fennia_100x200px
elo_logo
op_100x200px
pwc_100x200px
yhttyo-kump
capman_100x200px
sek_100x200px