Next Summer Camp

Next Summer Camp

Kirjakkalan Ruukkikylä, Teijo

PL:n Nexteille järjestetään ensimmäistä kertaa Summer Camp, jonka tarkoitusena on päästä oppimaan, verkostoitumaan ja pitämään hauskaa Kirjakkalan Ruukkikylään, Teijoon.

Viikonlopun teemana on positiivinen energia ja sen hyödyntäminen eri elämän tilanteissa ja yritysmaailmassa.

Tapahtuma alkaa perjantaina tutustumisella nuotion ääressä . Lauantaina Susanne Ehrnrooth, Antti Ahlström Perilliset Oy, kertoo etikettisäännöistä ja hyvistä tavoista yritysmaailmassa. Iltapäivällä positiivisen psykologian asiantuntijat Paulina Piippo ja Netta Lehtonen Joyllasta pitävät luennon ja työpajan. Positiivinen psykologia on psykologian osa-alue, joka tutkii ja edistää hyvää elämää, vahvuuksia ja kukoistusta. Luennon aikana perehdymme tutkittuun hyvinvoinnin kehykseen, joka auttaa voimaan ja toimimaan paremmin töissä ja elämässä. Kehyksen osa-alueet ovat myönteisyys, uppoutuminen, ihmissuhteet, merkitys, aikaansaaminen ja elinvoimaisuus.

Sunnuntaina meillä on kaksi Next Case puhevuoroa. Yksi niistä on Lari Raitavuo ja toinen Sanna Tronti. Päivien ohjelma näet täältä.

Viikonloppu vietetään rennoissa tunnelmissa ja sauna on varattu molemmille illoille. Hinta sisältää majoituksen perjantaista sunnuntaihin sekä ruokailut. Jokainen osallistuja hoitaa itse kuljetuksensa Kirjakkalan Ruukkikylään.

Ilmoittaudu mukaan 9.8.2017 mennessä. Huomioi early-bird hinnoittelu!
ilmoittautuminen on mahdollista peruuttaa maksutta 9.8.2017 asti. 9.8.2017 jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % osallistumismaksusta. (+alv.)

PL:n jäsenet

180€ + ALV 14.4.2017 mennessä
195€ + ALV 14.5.2017 mennessä
210€ + ALV 9.8.2017 mennessä

Lisätietoja antaa Mikaela Wikström / 050 525 8907

Tapahtumapaikka

Kartta latautuu...

Toiminnot

Lisää kalenteriisi

UKK – Tapahtumat ja valmennukset

Kysymys #1

Kuinka voin perua ilmoittautumiseni?

Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta 10 vuorokautta ennen tilaisuutta. Peruutus tapahtuu ilmoittautumisen vahvistusviestistä (sähköpostiviesti) linkillä tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen jasenpalvelu@perheyritys.fi

Kysymys #2

Kuinka ilmoittaudun tilaisuuksiin?

Tapahtumiin ja valmennuksiin ilmoittautuminen tapahtuu aina kyseisen tilaisuuden sivulta, tulevat tilaisuudet on listattu tapahtumakalenteriimme.

Halutessasi voit olla myös yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen jasenpalvelu@perheyritys.fi.

Kysymys #3

Laskutus

Tilaisuudet laskutetaan jälkikäteen jäsenyritykseltä, mikäli muita laskutustietoja ei ole annettu. Ensisijaisesti laskutamme verkkolaskuna.

Tilaisuudet, joissa on alennettu osallistumismaksu, mikäli samasta yrityksestä osallistuu useampia henkilöitä, laskutetaan samalla laskulla.

strat-kump
fennia_100x200px
elo_logo
op_100x200px
pwc_100x200px
yhttyo-kump
capman_100x200px
sek_100x200px