Next Gen goes California

Next Gen goes California

Nyt on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä tutustumaan maailman puhutuimpiin, innovatiivisimpiin ja rohkeimpiin yrityksiin ja muihin toimijoihin!

Next Gen goes California 4.-9.6.2017.

Tämä on mahdollisuus päästä avaamaan silmät muutoksen kiihtyvälle vauhdille, jossa tulee pysyä mukana, jotta perheyrityksemme menestyvät jatkossakin. Tietysti otetaan myös ilo irti, koska saahan työnteko hauskaakin olla. Uusia ajatuksia on tarkoitus hakea matkan aikana useilta eri tahoilta yrityksistä, ravintola- ja viinimaailmasta sekä yliopistoista. Näin saadaan aikaan monipuolinen ja mielekäs kattaus, joka inspiroi ja innostaa.

Ohjelma koostuu kahdesta päivästä Palo Alton alueella, yksi päivä Napa Valleyssa viinitiloilla sekä kaksi päivää San Franciscon alueelle. Ohjelma käynnistyy maanantaina Silicon Valley Attitude -workshopilla ja vierailulla Stanfordin yliopistoon. Alustavasta ohjelmasta näette matkan rungon. Tulemme täydentämään ohjelmarunkoa sitä mukaan, kun yritysvierailut vahvistuvat. Olemme saaneet ehdotuksia vierailukohteista ja huomioimme ne yritysvierailuohjelman rakentamisessa. Jos mielessä on mieluisa vierailukohde ja kontaktihenkilö, voi kontakteja alueella toimiviin yrityksiin lähettää meille 31.3. saakka.

Osallistumismaksu
Matkan arvioitu hinta on 2500 euroa (+alv) ja se laskutetaan kahdessa erässä seuraavasti:

  • Erä 1: 1900 euroa ennen matkaa
  • Erä 2: 600 euroa (arvio) matkan jälkeen. Erä 2 muodostuu illallisista, jotka PL laskuttaa jälkikäteen toteutuneiden kustannusten mukaan.

Osallistumismaksu sisältää ohjelman, ohjelmaan merkityt illalliset (su-ti ja to-pe) ja ohjelmaan merkityt kuljetukset. Lounaspaikkojen suhteen haluamme säilyttää valinnanvapauden ja siten niitä ei ole sisällytetty osallistumismaksuun.

Lennot
Jokainen osallistuja varaa itse aikatauluunsa sopivat lennot. Suosituslennot ovat Finnairin 4.6. HEL-SFO (AY011) ja paluu 11.6. SFO-HEL (AY012). Näille lennoille järjestämme yhteiskuljetukset SFO – Palo Alto ja San Francisco – SFO.

Majoitus
Osallistujat varaavat ja maksavat itse majoituksen. Suositushotellit löytyvät osallistujille lähetetystä sähköpostista.

Jos et majoitu suositushotelleissa, kannattaa majoitus ottaa San Franciscossa lyhyen kävelymatkan päästä Union Squarelta ja Palo Altossa lyhyen matkan päässä Stanfordista.

Ilmoittautuminen

24.4.2017: TAPAHTUMASSA YKSI PERUUTUSPAIKKA, JOKA TÄYTETÄÄN ILMOITTAUTUMISJÄRJESTYKSESSÄ.

Mukaan pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä 20 ensimmäistä PL:n jäsentä. Ilmoittautuminen sulkeutuu 7.4.2017 mennessä. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista laskutetaan 1000€, jos paikalle ei löydy uutta osallistujaa. PL ylläpitää myös jonotuslistaa peruutuspaikkoja varten.

Ilmoittautuminen alkaa tällä verkkosivulla keskiviikkona 8.3. klo 9.  Automaattisen vahvistusviestin lisäksi saatte Jenniltä tai Mikolta henkilökohtaisen sähköpostin, jossa vahvistamme paikan osallistujana tai varasijalla ilmoittautumisjärjestyksen mukaan.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoa antaa Mikko Pellinen / 040 548 7232 ja Jenni Hukkanen / 050 5757 268

Toiminnot

Ilmoittaudu tapahtumaan ›

Lisää kalenteriisi

strat-kump
fennia_100x200px
elo_logo
op_100x200px
pwc_100x200px
yhttyo-kump
capman_100x200px
sek_100x200px