Sparrausta speed date tyyliin

Sparrausta speed date tyyliin

PL toimisto, Helsinki

Sparrausta

Kaipaatko sparraajaa elämän suuntaa antaviin kysymyksiin tai perheyrittämisen haasteisiin? Järjestämme sparrauspäivän, jonka kohderymänä ovat Nextit ja sparraajina toimivat Next Levelit. Olit sitten vielä opiskelemassa, perheyrityksessä ensimmäisiä askelia ottamassa, muualla töissä tai kokenut vastuunkantaja. Päivän tavoitteena on saada muilta perheyrittäjiltä sparrausta, ideoita, uusia ajatuksia sekä vastauksia askarruttaviin kysymyksiin.

Mietityttääkö esimerkiksi jokin alla olevista kysymyksistä?

Mikä askarruttaa oman roolin etsimisessä? Miten löydän oman roolini? Askarruttaako sukupolvenvaihdos? Tuntuuko vastuunottaminen yksinäiseltä? Sujuuko perheen/suvun keskeinen viestintä? Onko keittiön pöydän ympärillä puheensorinaa vai jäätäviä katseita? Miten aloitan vaikeat keskustelut? Mietityttääkö yrityksen perustaminen?

Päivän ohjelma sisältää mentorointikokemuksia, sparrauskeskusteluja valitsemastasi aihealueesta toisen perheyrittäjän kanssa sekä lopuksi kuplivan tunnin lennokkaiden ajatusten kera. Tilaisuuden jälkeen on mahdollisuus jatkaa keskustelua omakustanteisella illallisella. Tilaisuus on maksuton ja tarkoitettu PL:n jäsenille.

OHJELMA

15.00 Kahvit ja verkostoitumista
15.15 Tervetuloa
Tutustuminen
Mentorointikokemuksia
15.50 Sparrailua speed date -tyyliin
Yhteenveto
17:00 Tilaisuus päättyy

Ilmoittaudu mukaan 25.8. mennessä

Lisätietoa antaa Krista Elo-Pärssinen / 0400 254 004

Tapahtumapaikka

Kartta latautuu...

Toiminnot

Ilmoittaudu tapahtumaan ›

Lisää kalenteriisi

UKK – Tapahtumat ja valmennukset

Kysymys #1

Kuinka voin perua ilmoittautumiseni?

Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta 10 vuorokautta ennen tilaisuutta. Peruutus tapahtuu ilmoittautumisen vahvistusviestistä (sähköpostiviesti) linkillä tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen jasenpalvelu@perheyritys.fi

Kysymys #2

Kuinka ilmoittaudun tilaisuuksiin?

Tapahtumiin ja valmennuksiin ilmoittautuminen tapahtuu aina kyseisen tilaisuuden sivulta, tulevat tilaisuudet on listattu tapahtumakalenteriimme.

Halutessasi voit olla myös yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen jasenpalvelu@perheyritys.fi.

Kysymys #3

Laskutus

Tilaisuudet laskutetaan jälkikäteen jäsenyritykseltä, mikäli muita laskutustietoja ei ole annettu. Ensisijaisesti laskutamme verkkolaskuna.

Tilaisuudet, joissa on alennettu osallistumismaksu, mikäli samasta yrityksestä osallistuu useampia henkilöitä, laskutetaan samalla laskulla.

strat-kump
fennia_100x200px
elo_logo
op_100x200px
pwc_100x200px
yhttyo-kump
capman_100x200px
sek_100x200px