Jäseneksi

Jäseneksi

Haluatko mukaan toimintaamme? Perheyritysten liitto toivottaa tervetulleeksi kaikki perheyritykset, jotka haluavat edistää kasvollisen kotimaisen omistajuuden jatkumista Suomessa.

Perheyritysten liiton toiminta rakentuu luottamuksen ja avoimen kommunikaation periaatteille. Järjestömme elinvoima syntyy jäsenten aktiivisuudesta. Jäsenemme sitoutuvat jakamaan kokemuksia ja näkemyksiä luottamuksellisessa ilmapiirissä. Käymme keskusteluja kunnioittavassa ja ammattimaisessa hengessä. Perheyritysten liitto ei ole paikka, jossa myydään tuotteita ja palveluja muille jäsenille. Liittomme on foorumi, jossa jäsenet voivat vaihtaa ideoita, kokemuksia ja tietoa.  

 

Perheyritysten liiton jäsenkriteerit:

1. Äänivaltaenemmistö on luonnollisella henkilöllä, hänen puolisollaan tai muulla hänen sukunsa jäsenellä.

2. Äänivaltaenemmistö voi olla välillistä tai välitöntä.

3. Vähintään yksi saman perheen tai suvun jäsen tai hänen laillinen edustajansa on mukana yrityksen johdossa tai hallinnossa.

4. Perheen tavoitteena on omistajuuden jatkuminen seuraavalle sukupolvelle.

5. Listatut yhtiöt täyttävät perheyhtiömääritelmän, mikäli osakekannan hankkineella tai muutoin saaneella henkilöllä tai hänen perheellään tai sukunsa jäsenellä on 25 prosentin osuus yhtiön osakkeiden tuomasta äänivallasta. Välillinen äänivalta listatussa yhtiössä tulee olla suvun määräysvallassa

Toimi näin:

Täytä jäsenhakemus tästä. Hakemuksen täyttämisessä tärkeää on listata kaikkien sellaisten suvun/perheenjäsenten yhteystiedot, jotka haluavat mukaan liiton toimintaan.

PL:n hallitus käsittelee joka kokouksessaan jäsenhakemukset.

Tiedustelut jäsenyydestä: Jäsenpalveluvastaava Mikko Pellinen, p. 040 548 7232.

strat-kump
fennia_100x200px
elo_logo
op_100x200px
pwc_100x200px
yhttyo-kump
capman_100x200px
sek_100x200px