Verkostoituminen

Verkostoituminen

Perheyritysten liitto kokoaa perheyrittäjät yhteen. Liiton jäsenillä on vuosittain lukuisia mahdollisuuksia kartuttaa tietotaitoaan ja tavata muita perheyrittäjiä. Perheyritysten liitto on tunnettu aktiivisesta jäsenkunnastaan. Liiton järjestämät tapahtumat ja tilaisuudet keräävät yhteen hyvin erilaisten perheyritysten edustajia, joita kaikkia yhdistää pitkäjänteisen omistamisen filosofia.

Kevät- ja syyskokoukset

Liiton sääntöjen mukaisesti vuosittain järjestetään kaksi sääntömääräistä kokousta ja niiden yhteydessä järjestettävät seminaarit, joissa kuullaan puheenvuoroja jäseniltä. Liiton kevätkokous pidetään kesäkuussa ja syyskokous marraskuussa hallituksen määrääminä päivinä.

Perheyritystapahtuma

Perheyritysten liiton päätapahtuma järjestetään yhdessä liiton yhteistyöyritysten kanssa. Kaikille avoin koko päivän seminaari kokoaa perheyrittäjät, asiantuntijat ja muut aiheesta kiinnostuneet joka kevät oppimaan, vaikuttamaan ja verkottumaan.

Alueellinen toiminta

Vaikka pääosa liiton tapahtumista keskittyy Helsinkiin, järjestää PL vuosittain tapaamisia myös eri maakunnissa. Liiton toimisto ottaa mielellään vastaan paikkakuntaehdotuksia.

Alueellista toimintaa on kehitetty pisimmälle Satakunnassa, jossa PL:n jäsenyritykset ovat muodostaneet Satakunnan Perheyritysverkosto ry:n organisoimaan alueellisia tapahtumia Satakunnassa.

Kansainvälinen toiminta

Kaikki Perheyritysten liiton jäsenet ovat automaattisesti myös maailmanjärjestömme FBN:n jäseniä. FBN järjestää vuosittain maailmankonferenssin, jossa jäsenet eri puolilta maailmaa tapaavat ja oppivat toinen toisiltaan. Nexteille järjestetään erillinen kansainvälinen päätapahtuma, jossa pureudutaan eri perheyrittäjyyden teemoihin nuorten jatkajien näkökulmasta.

FBN:n tapahtumiin voivat osallistua kaikki jäsenemme, joiden tiedot on rekisteröity FBN:n jäsenrekisteriin. Kun tiedot ovat FBN:n rekisterissä, jäsenemme saavat suoraan FBN:ltä kutsut tapahtumiin. Lisäyspyynnöt tai rekisteritietojen tarkistuspyynnöt voi lähettää osoitteeseen jasenpalvelu@perheyritys.fi.

Haku

UKK – Tapahtumat ja valmennukset

Kysymys #1

Kuinka voin perua ilmoittautumiseni?

Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta 10 vuorokautta ennen tilaisuutta. Peruutus tapahtuu ilmoittautumisen vahvistusviestistä (sähköpostiviesti) linkillä tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen jasenpalvelu@perheyritys.fi

Kysymys #2

Kuinka ilmoittaudun tilaisuuksiin?

Tapahtumiin ja valmennuksiin ilmoittautuminen tapahtuu aina kyseisen tilaisuuden sivulta, tulevat tilaisuudet on listattu tapahtumakalenteriimme.

Halutessasi voit olla myös yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen jasenpalvelu@perheyritys.fi.

Kysymys #3

Laskutus

Tilaisuudet laskutetaan jälkikäteen jäsenyritykseltä, mikäli muita laskutustietoja ei ole annettu. Ensisijaisesti laskutamme verkkolaskuna.

Tilaisuudet, joissa on alennettu osallistumismaksu, mikäli samasta yrityksestä osallistuu useampia henkilöitä, laskutetaan samalla laskulla.

strat-kump
fennia_100x200px
elo_logo
op_100x200px
pwc_100x200px
yhttyo-kump
capman_100x200px
sek_100x200px