Perheyritys-merkki

Olkaamme ylpeästi suomalaisia perheyrityksiä.

Broman Group ja Motonet sen keksi – asia on syytä paljastaa laajemminkin ja kertoa muidenkin yritysten asiakkaille, henkilöstölle ja sidosryhmille: Me olemme suomalainen perheyritys!

Tuodaan yhdessä vahvasti esille arvot, joka suomalaiseen perheyritykseen sisältyvät: Kannattava kasvu, pitkäjänteisyys, yli sukupolvien kurkottava toimintatapa ja vastuullisuus.

Kasvollinen omistajuus nostaa merkitystään työnantajana. Myös työntekijät arvostavat sitä.

perheyritys-merkki-webSuomalainen perheyritys -merkki

Merkki kertoo asiakkaillesi, että yrityksesi on vahvasti kotimainen ja että sen juuret ovat Suomessa. Sukupolvelta toiselle siirtyvät suomalaiset perheyritykset ovat kantaneet pitkäjänteisesti vastuuta: kehittäneet yrityksiään, maksaneet veroja ja työllistäneet satojatuhansia ihmisiä.

Merkin suunnittelun ja toteutuksen on käynnistänyt Broman Group Oy:n hallituksen puheenjohtaja ja Motonet Oy:n toimitusjohtaja Eero Broman. Suomalainen perheyritys -merkin on suunnitellut Motonetin markkinointitiimi yhteistyössä Bromanin kanssa. Perheyritysten liitto on hakenut merkille tavaramerkkisuojan.

Merkin käyttö

Suomalainen perheyritys –merkin käyttö voidaan myöntää Perheyritysten liiton jäsenyritykselle. Liitto ylläpitää luetteloa merkin käyttöoikeuden saaneista perheyrityksistä. Merkki on maksuton.

Merkkiä voi käyttää esimerkiksi perheyrityksen markkinointi- ja pakkausmateriaaleissa, yrityskuvaviestinnässä (imago- ja brändimainonta), mainonnassa, uutiskirjeissä ja sähköpostin allekirjoituksessa. Lue perheiden tarinoita

 

strat-kump
fennia_100x200px
elo_logo
op_100x200px
pwc_100x200px
yhttyo-kump
capman_100x200px
sek_100x200px