Kansainvälisyys

Kansainvälisyys

Perheyritysten liitto ei ole pohdinnoissaan eristyksissä, vaan osa maailmanlaajuista ja eurooppalaista perheyritysten verkostoa.

Perheyritysten liitto tarjoaa jäsenyrityksilleen kansainvälisiä toimintamahdollisuuksia. Suomalaiset perheyritykset ovat mukana sekä eurooppalaisen että globaalin perheyritysverkoston toiminnassa.

 

FBN International

Liiton jäsenyritykset voivat kuulua The Family Business Network (FBN) -verkostoon, jonka toiminta painottuu perheyritysten johdon ja omistajien koulutukseen sekä tutkimukseen. Kansainvälinen verkosto antaa jäsenille mahdollisuuden maailmanlaajuiseen kokemusten vaihtoon muiden maiden perheyrittäjien kanssa.

FBN:n vuosittain järjestettävät maailmankokoukset kokoavat yhteen johtavat perheyritystutkijat, perheyritykset ja asiantuntijat ympäri maailmaa. Konferensseja on järjestetty muun muassa Amsterdamissa, Delhissä, Dubaissa ja Singaporessa.

EFB
Perheyritysten liitto on aktiivisesti mukana myös perheyritysten eurooppalaisessa edunvalvontaorganisaatio EFB:ssä, jonka jäseninä ovat Euroopan unionin jäsenmaiden kansalliset perheyritysten edunvalvontajärjestöt.

EFB:n tavoitteena on edistää perheyritystietoisuutta Euroopan unionin instituutioissa sekä valvoa perheyritysten etuja Brysselissä. EFB on vaikuttamassa elinkeinopoliittiseen kehitykseen, joka nykyistä voimakkaammin kannustaisi pitkäjänteiseen yrittäjyyteen.

Jopa 70–80 prosenttia Euroopan yrityksistä on perheyrityksiä. EFBllä on vahva asema perheyritysasioiden asiantuntijana eurooppalaisessa päätöksenteossa.

 

 

strat-kump
fennia_100x200px
elo_logo
op_100x200px
pwc_100x200px
yhttyo-kump
capman_100x200px
sek_100x200px