Ajankohtaista

Johanna Vesikallio Perheyritysten liittoon

  • Uutinen
  • 18.07.2017

Perheyritysten liiton viestintä- ja yhteiskuntasuhdepäälliköksi on nimitetty yhteiskuntatieteiden maisteri Johanna Vesikallio, 45.

Vesikallio on työskennellyt Ylen A-studion juontajana. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa STT-Lehtikuvan yhteiskuntatoimituksen politiikan esimiehenä sekä politiikan toimittajana ja EU-kirjeenvaihtajana.

  • Lähden uuteen tehtävään innoissani. Suomalaisen omistajuuden ja suomalaisille työpaikkoja luovien perheyritysten puolesta on mielekästä tehdä töitä, Vesikallio sanoo.
  • Johanna Vesikallio on erinomainen vahvistus Perheyritysten liiton tiimiin, Perheyritysten liiton puheenjohtaja Heikki Kovanen sanoo.

Perheyritysten liitto edistää vastuullista suomalaista omistajuutta, joka uudistaa yrityksiä sukupolvelta toiselle. Se on innovatiivinen ja erilainen elinkeinoelämän järjestö, joka valmentaa ja verkottaa perheyrityksiä sekä valvoo näiden etua. Liiton 440 jäsenyritystä työllistävät yli 170 000 henkilöä ja niiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 35 miljardia euroa.

Vesikallio aloittaa Perheyritysten liitossa elokuun alkupuolella.

strat-kump
fennia_100x200px
elo_logo
op_100x200px
pwc_100x200px
yhttyo-kump
capman_100x200px
sek_100x200px